Tirane, ofroj vend pune Operator Shites / arketare ne Dyqan 84 views

Job Expired

FRIGOALB SH.P.K Kerkon te punesoje:
Operatore shitje /arketare per sistemet e ftohjes:

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

-Te kene mbaruar shkollen e mesme./bachelor dega ekonomi finance
-Te jene mbi 25 vjec.-
-Te jete i besueshem
-Te jete i afte te punoje ne grup-
-Te kete aftesi shume te mira komunikuese

Do te konsiderohet se kane avantazh kandidatet te cilet:

-Kane patur eksperienca te ngjashme pune.
-Kane njohuri mbi materialet .
-Kane mbaruar nje shkolle te larte ne deget ekonomike

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Sherbim ndaj klientit, me qellim rritjen e shitjeve
• Mirembajtja e imazhit dhe reputacionit te kompanise
• Raporton periodikisht tek dega e finances dhe manaxheri mbi ecurine e punes dhe problematikat.

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e E-mailit,
ose te paraqiten ne adresen Rr:”Dritan Hoxha” perballe ProCredit Bank , pall.i ri 8 katesh.

E-mail: r.velias@frigoalb.com
Mobil:++355692041436
Tel. : +355 4 2256 707

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektro-Shtepiake