Tirane, ofroj vend pune Operator/Retention në Forex Gjermanisht 32 views

Kërkohen Operator/e në gjuhën Gjermane .

Ofrojme:

• Mundësi për të gjithë ata qe duan të jenë të suksesshëm profesionalisht dhe financiarisht.
• Pagesa korrekte cdo muaj.
• Ambient miqësor, rinor dhe suportiv.
• Ofrojmë Bonuse ditore, javore edhe mujore me te lartat ne treg.

Kerkesat:

• Njohuri e gjuhës Gjermane.
• Përvoja në sektor përbën Avantazh.
• Fleksibiliteti operacional nga 10:00 deri në orën 19:00.
• Kërkojme njerëz me energji pozitive dhe shpirt skuadre për arritjen e objektivave.

Per me shume informacion per caktimin e nje interviste mund te kontaktoni ne numrin tone te Cel : 0693745407
ose Email:
 capitalforex@hotmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center