Tirane, ofroj vend pune Network Specialist – Specialist Rrjeti. 29 views

Kompania Alosys Communications srl eshte nje ofrues i sherbimit nderkombetar i specializuar ne sherbimin e klienteve ne fushen e Teknologjise se Informacionit qe nga 1995.
Alosys Communications eshte nje ofrues nderkombetar i sherbimeve te menaxhuara te specializuara ne sektorin e TIK. Nje kompani aktive dhe kompetente ne tregun e Industrise 4.0.

Kompania eshte duke kerkuar staf ne pozicionin Network Specialist – Specialist Rrjeti.

Kandidatet do te perfshihen ne nje projekt te rritjes teknike ne nje mjedis dinamik dhe te konsoliduar.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

 • Njohuri e mire e gjuhes italiane
 • Shkathtesi ne komunikim;
 • Perpikeri dhe seriozitet.
 • Mosha 22-32 vjeç

Njohuri teknike:

 • Kandidatet preferohen te jene diplomuar ne Inxhinieri TLC / Informatike- Elektronike, Matematike ose kane marre nje diplome teknike me pervoje ne rol.
 • Pervoje e meparshme ne fushe.
 • Njohuri per protokollet e rrjetit, konfigurimin themelor te Router-ave Cisco, mirepresim certifikimin e Cisco CCNA.
 • Njohuri per teknologjite ADSL, SHDSL, VDSL, Fiber optike.
 • Njohuri per pajisjet e Ruterit – Switchet Cisco / Huawei dhe Firewall
 • Njohuri per sistemet troubleticket (Siebel,Remedy, etj)


Ne ofrojme:

 • Paga Konkuruese.
 • Trajnim.
 • 5 dite pune ne jave ( E Hene- E Premte)
 • Rritje Profesionale.
 • Kontrate e rregullt e punes sipas legjislacionit shqiptar.
 • Mjedis pozitiv dhe dinamik.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne gjuhen italiane ne adresen: tirana@alosys.it. Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili IT
Connect with us
Contact Us