Tirane, ofroj vend pune ne HOTELERI: Recepsionist, Hostes, Bellman, Banakier, Kamarier, Barist, Kuzhinier, Punonjëse Pastrimi 608 views8 applications

Radisson Collection Morina Hotel Tirana po kërkon të rekrutojë kandidatë të apasionuar pas industrisë së mikpritjes dhe turizmit,
me eksperiencë në këtë fushë, per t’u bashkuar ekipit në hapjen e hotelit, në pozicionet si më poshtë.:
Recepsionist/e
Recepsionist (Turni i tretë)
Hostes
Bellman
Punonjëse Pastrimi (Ambjentet publike)
Punonjëse Pastrimi (Dhomat e Hotelit)
Banakier
Barist
Kamarier/e
Kuzhinier/e
Ndihmës kuzhinier/e

Kualifikimet:
Eksperiencë e mëparshme pune 2-3 vjecare në profesionet përkatese. Puna në hotele me 4-5 yje përben avantazh.
Për pozicionet Recepsionist/e, Barist dhe Kamarier, njohja e gjuhës angleze është kusht i detyrueshëm.

Ofrojmë:
1. Kushte të mira pune.
2. Pagesa konkuruese në treg.
3. Mundesia për të punuar në një hotel Brand me standarte të larta.

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV tuaj në adresën e email team@morinahotels.al me subjekt pozicionin që dëshironi të aplikoni.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.
Afati i fundit për aplikim 20 Tetor 2021.

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008
“Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Adresa:

Adresa: Liqeni I thatë, Rruga “Hamdi Garunja” ,1063 Tirane, Albania.
Tel: +355 69 23 53 413

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante