Tirane, ofroj vend pune Ndihmes Teknik per pajisje printimi 55 views

Kompania Infosoft Office sh.p.k, lider ne tregetimin e artikujve kancelarike per zyra dhe sherbime printimi, kerkon te punesoje Teknik per mirembajtje pajisje printimi.

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

· Te kete perfunduar Arsimin e mesem;.
· Njohurite baze mbi pjeset hardware te printerave, do te perbeje avantazh;
· Te kete aftesi te mira komunikuese dhe te punuarit ne grup.
· Te zoteroje leje drejtimi (kategoria B)

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen hr@infosoftoffice.al
Vetem kandidatet qe plotesojne kriteret e mesiperme do te perzgjidhen per fazen e intervistes.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Profili Tregti