Tirane, ofroj vend pune Ndihmes Financiere 565 views9 applications

Job Expired
Kompania Pirraci-U6, që operon në treg në sektorin e konstruksioneve metalike prej 20 vitesh në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Greqi,
kërkon të punësojë NDIHMES FINANCIERE.

Detyrat dhe pergjegjesite tuaja:
– Evidentimi dhe kontrolli i shpenzimeve sipas zerave
– Nxjerrja e te dhenave mujore mbi bazen e dokumenteve financiare te shpenzimeve te kryera
– Rakordimi dhe mbyllja mujore e llogarive
– Kontabilizimi i veprimeve te bankes/arkes
– Kontrolli i shpenzimeve ditore per te gjitha llojet e shpenzimeve te bera nepermjet arkes dhe bankes.
– Llogaritje e TVSH-se
Kriteret që ju duhet të përmbushni:
– Te keni mbaruar arsimin e larte ne degen e finances
– Te keni njohuri te programeve baze (Alpha – Financa 5)
– Te keni aftesi ne kontrollin e proceseve te punes.
– Te keni aftesi per tu dhene zgjidhje problemeve ne menyre kreative.

Kandidatët e interesuar për këtë pozicion pune të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e emailit: info@pirraci.com.al.
Pasi të bëjmë proçesin e përzgjedhjes së CV-ve, do të kontaktoheni për intervistë.
Nëse doni të informoheni përpara se të bëni aplikimin, mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +355 44 500 696 ose klikoni në websitin tonë: www.pirraci.com.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Ndertim