Tirane, ofroj vend pune Ndermjetes! ITALISHT 432 views

Job Expired

Në një moment kaq të vështirë për të gjithë dhe në një treg pune të destabilizuar nga mungesa e profesionalitetit, seriozitetit dhe rrespektin për individin “Alb Digital Marketing“
ofron një mundësi reale punësmi në start up-in tonë n
ë fushën e Telemarketingut Financiar ç’ka nuk na bën kompani LIDER në treg por LIDER në:

· Formimin profesional në fushën e Telemarketingut Financiar.
· Trajnim në fazat fillestare.
· Suport të vazhdueshëm në arritjen e objektivave personale.

Çfarë ofrojmë:

· Ambjent komod dhe pozitiv.
· Profesionalitet.
· Stabilitet financiar.
Kërkohet:
· Gjuha Italiane të jetë në një nivel mesatar ose mbi mesataren.
· Etikë pune.
· Eksperienca në shitje “face to face” 
përbën përparësi. Eksperienca nëTelemarketing, ESENCIALE.
· Aftësi komunikuese.
· Disponibilitet full time. (8+1 ore) 1 orë pushim dreke mos u trembni :).
· Njohuri kompjuterike të përgjithshme, po s’ditët këtë ç’kuptim ka … ?

Gjithësesi, siç u prezantuam “in punta di piedi”, do të dëshironim dhe ne t’ju njihnim duke na dërguar një CV në shenjë interesi.

Email: albdigimark@gmail.com

WhatsApp/ Viber: +355 698888889

Ju mirëpresim.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Tel/Mob +355 698888889
  • Profili Marketing