Tirane, ofroj vend pune MESUESE E GJUHES FRANCEZE (Part time) 50 views

QENDRA EUROPIANE E STUDIMIT KERKON TE PUNESOJE NJE MESUESE FRENGJISHTEJE, E CILA TE PLOTESOJE KETO KRITERE:

-TE KETE MBARUAR FAKULTETIN E GJUHEVE TE HUAJA DEGA FRENGJISHT ME REZULTATE TE LARTA.
-TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA NE MESIMDHENIEN E KESAJ GJUHE .
-TE JETE E KOMUNIKUESHME DHE KORREKTE NE ORARET E VENDOSURA PER MESIM.

Te interesuarit te dergojne Cv ne adresen tone te email-it: info.esc2008@gmail,com ose te tel; 0682041009

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona RR."DON BOSKO"
  • Profili Kurse Profesionale