Tirane, ofroj vend pune MENAXHERE 65 views1 application

MARKET FRENKLI kerkon te punesoje Menaxhere Zyre ne Market.

Detyrat:
– Te koordinoje punen ne market ne bashkepunim me kasieret dhe sistemuesit.
– Te kryeje porosi produktesh, të kontrollojë dhe të mbajë nën kontrrollë të gjitha produktet e dyqanit.
– Te mbikeqyre magazinën.
– Te mbajë kontakte me furnitorët, per dergesën dhe marrjen e porosive për furnizimin e dyqanit.
– Te presë fatura hyrje, dalje, shitjeje për produktet.

Cfare kerkohet:
• Te ketë perfunduar arsimin e lartë në ekonomi, menaxhim biznesi etj..
• Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.
• Njohuri shumë të mira kompjuterike.
• Te ketë punuar ne industrin e shitjeve.
• Te kete aftesi organizuese dhe koordinuese.
• Aftesi te shkelqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellie e paraqitje etike
• Eksperienca te meparshme ne menaxhim stafi perbejne avantazh.

Adresa: KOMPLEKSI MOLLA, ASTIR
Cel. : 0692455893

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Profili Supermarket