Tirane, ofroj vend pune Menaxher Shitjesh 47 views

Kompania FRIGOALB sh.p.k me aktivitet në tregtimin në sitemet e ftohjes dhe kondicionimit kërkon të punesojë Menaxher Shitjes.

Detyrat:
• Kontakton dhe lidh kontratat me bizneset.
• Njeh shumë mire produktin dhe shërbimin si dhe vlerën e propozuar.
• Ndjek politikat dhe rregullat e kompanise.
• Ndjek në mënyrë proaktive mundësi të reja shitje.
• Arrin objektivat e kompanisë nepermjet një planifikimi efektiv, vendos qëllime shitje, analizon të dhënat e shitjes, projekton performancë të shitjes.
• Realizon targetet e vendosura të shitjes.
• Analizoni potencialin e territorit/tregut, ndjek trendet e shitjes.
• Harton raport individual shitje.

Kualifikimet:
Aplikanti duhet të zotërojë cilësitë e mëposhtme:
• Eksperienca e mëparshme në sector përbën avantazh.
• Diplomë në Administrim Biznes, Marketing përbën avantazh.
• Duhet të zotërojë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese.
• Mosha 25-35 vjec.
• Zotërojë leje drejtimi.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre (duke specifikuar dhe pozicionin e punës për të cilin aplikoni) në: info@frigoalb.com
ose të na kontaktojnë në nr e telefonit: +355 4 2256 707 / 708

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Elektro-Shtepiake