Tirane, ofroj vend pune Menaxher Shitjesh 36 views

Tirane, ofroj vend pune Menaxher Shitjesh

Kompania Office Center sh.p.k, eshte nje nder kompanite me te medha ne Shqiperi ne fushen e produkteve kancelarike dhe jo vetem.

Kërkesa për kandidatët:

• Diplomë Universitare ne Menaxhim, Marketing (perbejne avantazh)
• Të ketë ekperience ne shitje (minimalisht 2 vjet )
• Aftësi shume te mira komunikuese.
• Të zotërojë patentë të tipit B (Kriter i detyrueshëm).
• Te kete aftesi te mira negociuese.
• Bashkepunues ne grup.
• I gatshem te udhetoj ne shume vende
• Kryerja e hulumtimeve të tregut
• Te jete i/e organizuar, sistematik, te dije te menaxhoje kohen dhe te kete aftesi analitike.

Detyrat Kryesore:

• Mirembajtja e klienteve ekzistues.
• Identifikimin e klienteve te rinj.
• Te prezantoje ne menyre profesionale produktet e kompanise.
• Te bashkepunoje me pjesen tjeter te stafit.

Procedura e Aplikimit:

Dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e-mail: oc@officepaper.al

Te dhenat qe do te paraqitni nepermjet aplikimit tuaj do te ruhen dhe perpunohen vetem per qellime rekrutimi, ne mbeshtetje te legjislacionit ne fuqi per mbrojtjen e te dhenave personale.
Me konkretisht sipas percaktimeve te Kushtetutes se Republikes se Shqiperise, Ligjit ne fuqi (Nr. 9887 date 10.03.2008). “Per Mbrojtjen e te Dhenave Personale” dhe akteve nenligjore per zbatim.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim