Tirane, ofroj vend pune Menaxher/e Supermarketi 55 views

SuperStar market pjese e Ar-bi Service Shpk kerkon te punesoj,

Menaxher/e Supermarketi.

Aftesite dhe Kualifikimet:

*Te kete perfunduar studimet e larta.
*Te kete eksperience pune.
*Te dije te perdori nje nga programet financiare.
*Te kete njohuri te mira te programeve baze kompjuterike.
*Te kete fleksibilitet ne orare.
*Te kete aftesi menaxhuese.
Te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:

Email: hr@arbidistribution.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket