Tirane, ofroj vend pune Menaxher, Departamenti Kafes 47 views1 application

BBD sh.p.k, Distributor zyrtar per tregtimin e markes se njohur Franck Kafe,
kerkon te punesoje Menaxher Shitje

Detyrat / Përgjegjësite:

 • Një nga detyrat kryesore është gjetja e klienteve te rinj.
 • Prezantimi i kafes Franck.
 • Kryerja e negociatave me klientin, përcaktimi i kushteve specifike të kontratës dhe finalizimi i saj.
 • Kontaktimi ne menyre te vazhdueshme me klientet per te ndjekur problematikat dhe ecurine.
 • Paraqitja tek klienti në mënyrë profesionale, me të gjithë informacionin e duhur.
 • Raport ditore per vizitat tek klientet.

Kërkesat:

 • Të ketë mbi 3 vjet eksperiencë pune në ketë fushë.
 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Aftësi për të punuar në grup.
 • Te zotroje patente te klasit B.
 • Të jetë i komunikueshem.

Ofrohet :Page e kenaqshme +Bonus per kontrata.
-Trajnim mbi produktet e kompanise.
-Ambient pune komod.
-Mundesi rritje.

Personat e interesuar të dërgojne CV ne e-mail: info@bbdshpk.com
Cel. : 0686033033

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Ish Fabrika e Qelqit, Kombinat
 • Profili Tregti