Tirane, ofroj vend pune Korrier ( Motorrist ) 90 views

Jemi në kërkim të Korrier me motorr

Kushte dhe pagë e rishikuar.
Benefite ekstra në përmbushje të një viti pune!

Detyra kryesore:
Lëvizje me mjetin sipas udhëzimeve dhe nevojave të kompanisë.

Kualifikimet & Aftësitë:
– Të zotëroj leje drejtimi
– Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
– Të jetë i komunikueshem dhe i kujdesshëm në drejtimin e mjetit.
– Të jetë njohës i hartës së Tiranës ose të ketë aftësi per t’u orientuar ne baze te udhezimeve/Google.

Procedura e aplikimit:
Kontakto ne numrin +355 69 70 15 051
Në zbatim të Ligjit nr. 9887, datë 10.03.2008, “Për mbrojtën e të dhënave personale”, aplikimi juaj do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike