Tirane, ofroj vend pune Koordinator/e Turizmi 99 views

Kompania turistike ADMO kërkon të punësojë një punonjëse që të plotësoj këto kërkesa:

1. Të jetë e diplomuar, preferohet dega Turizem/Ekonomik.
2. Të ketë eksperience pune ose njohje ne fushen e turizmit/hotelerise.
3. Të ketë njohje të mirë të gjuhes angleze në të shkruar dhe të folur.
4. Të ketë njohje të mirë të programeve kompjuterike.
Të interesuarit janë të lutur të na kontaktojnë në adresën e e-mailit: info@albaniandmo.com
ose në numrin tonë të telefonit Cel. : 00355692090045

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr "Dervish Hima", prane Ambasades Amerikane,Tirane
  • Tel/Mob +355692090045
  • Profili Turizem