Tirane, ofroj vend pune Konsulent/e Shitjesh 31 views

Kompania Vitalux Shpk e specializuar në ndriçimin profesional dhe dekorativ, themeluar 8 vjet në treg operon me dy showroome: Në qendër të Tiranës dhe në qendrën Pajtoni. Vitalux është distributore e markave më të njohura të ndriçimit si Artemide, Lodes, Redo etj. dhe ka një portofol projektesh shumë të pasur në Shqipëri.

Aktualisht në ekipin tonë duam të shtojmë:

Konsulent/e Shitjesh

Detyrat

 • Prezanton produktin në bazë të kërkesave të klientit
 • Realizon shitje
 • Përgatit ofertat
 • Ndjek zhvillimin e projektit

Kualifikimet

 • Aftësi komunikimi me klientin dhe aftësi bindëse
 • Aftësi të mira në prezantimin e produkteve
 • Të punojë në grup dhe të mbajë komunikim pozitiv profesional me kolegët
 • Njohes/e e gjuhës angleze
 • Paketa Microsoft Office

Njohja e fushës ose studimet e kryera në degët e inxhinierisë kanë përparësi
Ofrohet korrektësi dhe kushte të mira pune.
Dërgoni aplikim në emailin info@vitalux.al me përshkrim “Aplikim per konsulent/e shitjesh’
Cel. : +355676000073

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë