Tirane, ofroj vend pune Key Account Manager 52 views

Kompania Jaffa – AL, prezente tashmë prej 10 vitesh në tregun Shqiptar, në fushën e distribucionit, me një portofol të gjërë të produkteve të saj,
k
ërkon të punësojë Key Account Manager (M/F):

Detyrat:

 • Menaxhimi i key accounts
 • Përgatitja e planeve (marketing dhe shitje)
 • Përpilon strategji cmimesh dhe pozicionim produkti
 • Synon përherë shtimin e kodeve dhe përmirësimin e kushteve komerciale
 • Raportimi direkt tek drejtori i shitjeve – ditore, javore, mujore
 • Hulumtimi i tregjeve të konsumit, monitorimi i tendencave të tregut dhe identifikimi i fushave të mundshme në të cilat mund të investohet,
  bazuar në nevojat e konsumatorëve dhe zakonet e shpenzimeve
 • Shikimi i çmimeve të produkteve dhe analizimi i përfitimit të mundshëm
 • Koordinimi i aktiviteteve të agjentëve të shitjes
 • Siguron nivelin optimal të stokut të të gjithë artikujve
 • I fokusuar në përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së shërbimit ndaj klientit
 • Del në menyre periodike javore dhe mujore në cdo zonë të mbulimit me agjentin përkatës, ose vetëm, nëse e shikon të arsyeshme

Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Eksperiencë e mëparshme përbën avantazh (2-3 vjet)
 • Iniciativë, lidership, zgjidhja e problemeve, aftësitë e komunikimit, mirëpërcaktim të prioriteteve
 • Etikë e fortë e punës dhe integritet personal
 • Bashkëpunim efektiv me të tjerët, inovativ
 • Njohuri të mira kompjuterike
 • Diplomë universitare
 • Leje drejtimi automjeti

Aplikimet janë të hapura deri më 15.10.2023
Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në distribution@jaffaplus.com duke specifikuar KEY ACCOUNT në subjektin e emailit.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Prodhim/Perpunim