Tirane, ofroj vend pune inxhinier ndertimi 79 views

Job Expired

LLOJI I PUNES DO TE JETE INXHINER NDERTIMI ,

KRITERE:

1. TE KETE EKSPERIENCE PUNE

2. TE KETE NJOHURI TE MIRA TE GJUHES ANGLEZE, ITALIANE (KOMUNIKIM DHE TE SHKRUAR)

3. PERDORIMI SHUME I MIRE I PAKETES OFFICE, PROGRAME INXHINIERIKE

4. TE KETE AFTESI SHUME TE MIRA NE ORGANIZIM, KOMUNIKIM

5. TE JETE I AFTE TE PUNOJE NE GRUPE

TE INTERESUARIT TE DERGOJNE CV-NE NE ADRESEN E-MAIL
info@idkkonstruksion.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Ndertim