Tirane, ofroj vend pune graphic designer 339 views4 applications

Job Expired

***** DO MERREN PARASYSH VETËM ATO EMAILE KU TITULLI NË SUBJECT ËSHTË: PUNËSIM NË GRAFIK DESIGN ****

101DIGITAL ONLINE TECH S.L. kërkon të punësoj person të aftë në grafik design kryesisht në zhvillimin e faqeve në internet. NUK kërkohet që të dijë të formuloj kod zhvillimi, por të ketë njohuri për të kompozuar wireframes dhe përpunim imazhesh, të ketë sy kritik në kombinime vizuale të tekstit (titujve nga h6 deri te h1), përdorimin e fonteve, tonaliteti i ngjyrave, etj.

Eksperiencë e mëparshme do vlerësohet, sidomos nëse kandidati ka shembuj të vetat që mund të tregojë (psh. në behance, insta apo kudo tjetër që janë të aksesueshme online).

Orari i punës është fleksibël dhe ofrohet ambjent zyre pune në grup të vogël dhe në qetësi. Kandidati duhet të tregojë aftësi të punuarit në mënyrë të pavarur dhe të tregoj kreativitet në zhvillimin e ideve dhe sugjerimeve.

Rroga e kënaqshme me mundësi bonusi periodik në bazë të performancës. Fundjava pushim.

Çdo kanditat i interesuar duhet të dërgoj CV me informacion të detajuar të arsimimit, punëve te mëparshme dhe kontakte të plota të punëdhënesve të mëparshëm për konfirmim të informacionit, aty ku ka.
Duhet të përdori lehtësisht Photoshop ose GIMP për manipulim imazhesh, të ketë aftësi në krijimin e wireframes për faqet online dhe sy kritik dhe artistik.

Vendimarrja për punësim do jetë sa më e shpejtë. Vetëm kandidatët që kualifikohen do kontaktohen për intervistë.

Dergo CV: support@101digit.al
http://101digit.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location