Tirane, ofroj vend pune, furnitor-shperndarje produkte bojra printeri, me motor dhe makine 46 views

Kompania Toner-Taxi, kerkon te punesoj shperndares-furnizues, bojra printeri, fotokopje etj, tek klientet e firmes dhe Institucionet.

Motorat jane:
1-papaq me marsha 49-125 kubik
2-scuter 125 kubik me gaz
3-BMW 125 cubik, me gaz, i mbuluar nga siper.
4-Motor me bateri

Orari punes 8.30 – 17.00.
Pushime vjetore ne gusht, siguracion i menjehershem.

Dergoni CV me foto ne admin@tonertaxi.info

Kandidati duhet te shkruaj ne subjektin e Emailit “Aplikoj per shperndares-furnitor”
Per me shume informacion per firmen vizitoni www.TonerTaxi.info
Puna eshte kryesisht shperndarje me motor, me ralle me makine.

Adresa: Zona Komuna e Parisit. Rruga Rreli, prane Botanikut

Kliko ne google mapeshttps://www.google.al/search?q=toner…hrome&ie=UTF-8
ose ne web:http://tonertaxi.info/kontakto/

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime