Tirane, ofroj vend pune FINANCIERE 134 views

Kompania “Lindi-AL” me aktivitetin e saj tregtar shtrihet ne te gjithe territorrin e Shqiperise.
Kjo kompani ka partneret e saj nga e gjithe bota dhe njihet ne te gjithe historikun e marredhenjeve te saj te biznesit per korrektesine dhe partneritetin reciprok shume te suksesshem.

Lindi-Al kerkon te punesoje FINANCIERE

Roli dhe përgjegjësitë:
-Rregjistron faturat e shitjeve, blerjeve, arketimet dhe bankat
-Pergatit rakordimet dhe deklarimet ne lidhje me marredhenien me shtetin
-Kontrollon librat e shitjeve dhe te blerjeve
-Monitoron klientet dhe furnitoret per detyrimet
-Pergatit listepagesat

Aftësitë dhe kualifikimet:
-Te kete mbaruar arsimin e larte dega Finance
-Te kete mbi 3 vite eksperience pune
-Te njohe shume mire legjislacionin fiskal dhe parimet e kontabilitetit
-Te kete njohuri te programit financiar Financa 5
-Te jete i/e sakte dhe i/e vemendshem ndaj detajeve
-Te jete person korrekt, i organizuar dhe te realizoje detyrat sakte dhe brenda afateve te percaktuara

Kandidatet e interesuar te dergojne CV-ne me foto duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne emailin: info@lindi-al.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Supermarket