Tirane, ofroj vend pune Financiere/Kontabiliste 245 views5 applications

Eral Construction Company sh.p.k me eksperience ne fushen e ndertimeve kryesisht ne ndertimin e veprave publike te infrastruktures, rruge, ujesjelles-kanalizime, rikonstruksion dhe ndertim godina sherbimi e banimi etj. me adrese Rruga e Kavajes, Pallatet Delijorgji. Ne funksion te zgjerimit te aktivitetit me ndertimin e godinave (Pallat) ne qytetin e Vlores kemi te nevojshem punesimin e nje Financiere/Kontabiliste me eksperience.

Kriteret:

· Te kete perfunduar studimet e larta ne deget Finance/Kontabilitet;
· Pasja e eksperiences ne sektorin e Ndertimit perben faktor plus ;
· Të ketë njohuri shume të mira në njohjen e programit Financë 5;
· Të ketë eksperiencë pune mbi 5 vjet;
· Të ketë njohuri shume te mira në drejtim të njohjes së legjislacionit fiskal dhe me gjere;
• Te regjistroje dokumentacionin ne kontabilitet (Fatura, Arka, Banka).
• Te pergatise Raportet Periodike Financiare.
• Te mbaje marredheniet me furnitoret.
• Te rakordoje me klientet, furnitoret.
– Te hartoje pasqyrat financiare.
– Vendbanimi ne Tirane ose ne Vlore.
Kontakti:

Dergoni CV ne adresen e emailit: eralconstruction@yahoo.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Ndertim