Tirane, ofroj vend pune Ekonomist/e 427 views3 applications

EFA Solution shpk kërkon Ekonomiste.

Përshkrimi i punës:
Puna konsiston në regjistrimin e faturave, ndjekjen e pagesave, analizimin e të dhënave financiare dhe pregatitjen e raporteve financiare.
Përgjegjësitë:
· Përgatit dhe kontabilizon saktë faturat e shitjeve/blerjeve ne sistem.
· Kryen kontrollet e nevojshme për deklarimet periodike tatimore (TVSH, Tatim në Burim, etj).
· Garanton saktësinë e llogarive të arkëtueshme/pagueshme përmes komunikimit periodik me klientët e furnitorët.
· Kryen azhornime të llogarive dhe ndihmon departamentin në mbylljen në kohë të periudhave financiare.
· Asistim ne pune te ndryshme ne departamentin e Finances

Kualifikimet:
· Diplomë në Fakultetin Ekonomik, Dega Financë-Kontabilitet.
· Aftësi të mira te paketës MS Office (Excel-i është domosdoshmëri) dhe program financiar
· Aftësi të mira njohëse të gjuhës Angleze.
· Aftësi të mira komunikuese dhe të bashkëpunimit në grup.

Të preferueshme:
· Njohje e sistemit NAV .
· Eksperiencë në sektorin e prodhimit.

Si të aplikoni: Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e email hr@efasolution.al

Aplikimet mbyllen: 15.01.2024

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Balshaj, Godina Nr. 6