Tirane, ofroj vend pune drejtor shitjesh 45 views2 applications

Ar-Bi Distribution pjese e AR-BI SERVISE GROUP,

Kerkon te punesoje Drejtor Shitjesh.

-Harton dhe zbaton strategjinë e përgjithshme të shitjeve
-Keshillon, trajnon dhe zhvillon menaxheret rajonal ne politikat dhe procedurat e operimit.
-Analizon dhe vlerëson efektivitetin e shitjeve, produkteve, metodave, kostove dhe rezultateve.
-Siguron zbatimin me korrektesi te marreveshjes me klientet.
-Ndjek performancen e stafit ne varesi.

Te kete eksperience pune mbi 3 vjet.
Te kete perfunduar studimet.
Te kete komunikim shume te mire me koleget dhe klientet.

Te interesuarit jane te lutur te aplikojne ne hr@arbidistribution.al
Cel. : +355 697 048 817

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket