Tirane, ofroj vend pune banakier/e – kamarier/e 33 views

Jemi te interesuar te punesojme,
1 person ndihmes kuzhinier dhe 1 person banakier-kamarier.

Personat e interesuar duhet te kene deshire te punojne dhe te jene korrekt,
eksperienca nuk eshte kriteri kryesor.

The PLACE
Address: Rruga “Tish Daija”
Ndërtesa 5, Kompleksi Kika 2 (Komuna e Parisit) – Tirana
e-mail: info@hist.al
cel: 0682089463

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Gastronomi