Tirane, ofroj vend pune Arkitekt / 3D Artist 1093 views8 applications

Codesk Design kerkon te punesoj nje Arkitekt – 3D Artist per tu bashkuar sa me shpejte me ekipin tone ne Itali, ne Milano per Studio Arkitekture i specializuar ne luxury properties.

Kandidati ideal duhet te zhvilloje Rendering dhe projektime per ndertesa civile (banesa) nen udheheqjen e arkitekteve tane.

Nuk kerkohet transferim, puna do te jete 100% remote.

Kerkesat per kete pozicion jane:

  • Njohuri te avancuara te programeve te Renderimit (es: 3ds Max, V-Ray, etc…)
  • Saktesi ne koordinimin e aktiviteteve dhe afateve;
  • Qasje proaktive dhe kuriozitet;
  • Kreativitet dhe origjinalitet;
  • Te kete eksperience;
  • Njohuri te gjuhes Italiane perbejne avantazh.


Pagesa mujore: 60,000 lek

Nese keni eksperience te meparshme ne kete profil dhe besoni se i permbushni kerkesat e mesiperme jeni te mirepritur te dergoni CV dhe Portfolin tuaj ne adresen e e-mailit: info@wehome.it

Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohet nepermjet numrit te celularit ose ne adresen e e-mailit.

Only candidates can apply for this job.