Tirane, ofroj vend pune Analist/e të dhënash 312 views2 applications

Analist/e të dhënash
Analizon raportet per lenden e pare te magazinuar dhe kordinon mardhenien me furnitorin .

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ndjek dhe analizon urdhër porosinë nga furnitori te klienti.
 • Monitoron dhe raporton mbi gjendjen dhe lëvizjet e stokut në magazinë.
 • Ndjek dhe koordinon marrëdhëniet e kompanisë me furnitorët.
 • Analizon konsumin e lëndëve të para.
 • Analiza dhe raporte të ndryshme sipas nevojës së departamentit.

Kriteret dhe kualifikimet:

 • Diplomë Universitare në një nga degët e Fakultetit Ekonomik ose Matematike.
 • Minimumi dy vite eksperiencë pune .
 • Aftësi të mira analitike.
 • Njohuri shumë të mira të paketës Microsoft Office, aftësi të avancuara në përdorimin e Excel.
 • Njohuri të mira te gjuhës Angleze.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe punës në grup.
 • Aftësi për të përballuar presionin në punë.

Te interesuarit duhet të dërgojnë CV, në adresën e-mail: hr@efasolution.al
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do të kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Balshaj, Godina Nr. 6