Tirane, ofroj vend pune Agjente Udhetimesh 73 views

Job Expired

CASSIOPEIA TRAVEL ju ofron mundesi te shkelqyera punesimi ne sektorin e turizmit.

Kerkohen AGJENTE UDHETIMI qe plotesojne kriteret si me poshte:

1. Eksperience te meparshme pune ne te njejtin profil
2. Zoterimi i gjuhes angleze (Gjuhet e tjera perbejne avantazh)
3. Aftesi te mira komunikimi
4. Fleksibel ne orare dhe ne pershtatjen ndaj situatave
5. Njohuri mbi perdorimin e paketave baze kompjuterike

Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne info@cassiopeia-travel.com

Tel. +355676860601

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agjensi turistike udhetimi