Tirane, ofroj vend pune Agjente të Marketingut në Terren 80 views

Job Expired

Essse caffè, lider në industrinë e kafesë premium, po zgjeron ekipin dhe kërkon Agjente të Marketingut në Terren, ekskluzivisht femra, me etikë të lartë në komunikim dhe aftësi të spikatura në marketing.

Çfarë Ofrojmë:

• Makinë në dispozicion për përdorim gjatë orarit të punës për efikasitet maksimal.
• Pagesë konkurruese dhe paketë atraktive bonusesh.
• Trajnim profesional dhe mundësi të vazhdueshme për zhvillim dhe rritje në karrierë.
• Orari i punës: 9:00 – 17:00, E hënë – E shtunë, me të dielën pushim.

Kriteret për Aplikantët:

• Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe bashkëpunim, me qasje krijuese ndaj marketingut.
• Energji dhe motivim për të arritur dhe tejkaluar objektivat e shitjes.
• Përvojë në marketing, veçanërisht në terren, do të vlerësohet.

Si të Aplikoni:
Dërgoni CV-në tuaj në infoesssecaffe@gmail.com kontakt: +355685007002

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë