Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje (pune ne Zyre) 154 views

Job Expired

JOB DESCRIPTION
Kontaktimi i bizneseve Ekselente dhe ofrimi i produktit sipas specifikave te kerkuara te Kompanise.

ARSIMI
Diplome Universitare, Bachelor (preferohen me profil, Shkenca Sociale, Jurist, Marketing)
Te kete eksperience ne shitje
Metodik dhe i Organizuar
Rrjedhshmeri ne artikulim dhe komunikim
Aftesi te shkelqyera per te punuar ne grup dhe fleksibilitet per te punuar me stafin, ambicioz energjik dhe te motivuar
Mosha deri 35 vjec

Orari zyrtar 09.00-16.00 / Full time
Kontrata e punes I permbahet Kodit te Punes se RSH.
E shtuna dhe e diela eshte dite pushimi.

Pagese e kenaqshme (perfshire edhe skeme bonusi)
Afati i fundit i aplikimit 30 Shtator 2023

Te interesuarit te kontaktojne ne Nr e telefonit
0686046715
Ose te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit
info@boniteti.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Myslym Shyri" P. Matrix. Sh1/41
  • Tel/Mob 0686046715
  • Profili Konsulence