Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitje (Credit Rating) 40 views

Kompania SOLVENT RATING shpk
Vendi vakant Agjent Shitjesh (Credit Rating)

JOB DESCRIPTION
Kontaktimi i bizneseve Ekselente dhe ofrimi I produktit sipas specifikave te kerkuara te Kompanise.
ARSIMI
Arsimi / diplome Universitare, Bachelor (preferohen me profil, Shkenca Sociale, Jurist, Marketing)
Te kete eksperience ne shitje jo me pak se 2 vjet
Metodik dhe i Organizuar, rrjedhshmeri ne artikulim dhe komunikim
Aftesi te shkelqyera per te punuar ne grup dhe fleksibilitet per te punuar me stafin, ambicioz energjik dhe te motivuar
Mosha deri 35 vjec

Orari zyrtar 09.00-16.00 / Full time
Respektohen te gjitha kushtet e Kodit te punes se RSH, Festat Zyrtare etj
E shtuna dhe e diela eshte dite pushimi.

Pagesa e kenaqshme (perfshire edhe skeme bonusi)

Afati i fundit i aplikimit 07 Nentor 2021

Te interesuarit te kontaktojne ne Nr e telefonit
0686046715
Ose te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mailit
info@boniteti.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Myslym Shyri" P. Matrix. Sh1/41
  • Tel/Mob 0686046715
  • Profili Konsulence