Tirane, ofrohet vend pune turni II Ofrohet vend pune turni i dyte Recepsionist ,Tirane 139 views

Kerkohet Recepsionist (mashkull) Turni 2 te Golden City Hotel, Tirane
Orari 15:00-23:00

Te kete eksperience dhe njohuri te gjuhes angleze
Mosha mbi 20 vjec
Kushte shume te mira pune

te interesuarit te dergojne CV ne whatsapp te ky numer +355689090546

More Information

Only candidates can apply for this job.