Tirane, ofrohet vend pune Teknik Servisi 42 views

GLOBI shpk, kompani e specializuar në tregëtimin e pajisjeve profesionale te pastrimit, (si fshesa korenti, pompa lavazhi, makineri larese dyshemeje, etj.) të brandeve më të mira ndërkombëtare,si KARCHER GMbH, GhibiWirbel, etj..kërkon të punësojë nje Teknik servisi.
Ne ofrojme nje ambjent komod dhe miqesor per te gjithe punonjesit si dhe vleresimin ne baze te meritokracise.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

· Merr në dorëzim dhe konstaton defektet;​
· Mban pergjegjesi per cdo konstatim dhe sherbim te realizuar;​
· Ndjek procedurat e percaktuara nga kompania per realizimin e detyrave;​
· Përgjegjës për riparimin dhe testimin e produkteve;​

Kualifikimet:

​· Arsim i mesëm Profesional ka perparesi​

· Minimalisht 3 vite eksperiencë në te njejtin profil;​
· Të ketë aftësi shumë të mirakomunikimi dhe bashkëpunimi në grup.​
· Të ketë njohuri në perdorimin e Paketës Office; Excel / Word!​
· Njohja e nje gjuhe te huaj (Anglisht / Italisht) perben avantazh;​
· Te banoje ne Tirane​
· Të disponoj leje drejtimi të kategorisë B​
Te interesuarit te dergojne nje CV ne adresen e emailit financa.globi@gmail.com ose te kontaktojne ne Nr.+355684022669.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti