Tirane, ofrohet vend pune teknik rrjeti 271 views9 applications

Job Expired

TeleCo ofron pozicionin e punës Teknik rrjeti
Vendodhja : Tirane

Kualifikimet dhe Aftësitë

Aftesi te punoj me fiber optike.
Aftesi shume te mira ne matjet e rrjetit optik dhe identifikimin e problematikave ne rrjet.
Te jete i afte per te punuar ne grup dhe per te organizuar punet e grupit.
Arsimimi preferohet profesional ose i larte
Paga e kenaqshme + Siguracione
Te jete i disponushem te punoje me turne (Turni 1, Turni 2)

EmailL zyratele.co@gmail.com
Cel. : +355 69 29 62 500

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Internet