Tirane, ofrohet vend pune Teknik/ Nd/teknik Kondicionimi, Hidraulik Nd/hidraulik 60 views

JP CLIMA është një kompani e specializuar në shitjen me shumicë dhe pakicë të sistemeve te Kondicionimit, Aspirimit dhe Hidraulikes. Ne ofrojme zbatimin e projekteve te ndryshme per klientet tane ne Shqiperi .

Shoqëria “JP CLIMA” kërkon të punesojë:

 • Teknik Kondicionimi
 • Nd/teknik Kondicionimi
 • Hidraulik
 • Nd/hidraulik

Ofrojmë:

 • Kushte te mira pune sipas kodit te punes
 • Paga e kenaqshme
 • Bonuse per projekte

Adresa: Rruga Dytesore TR-DR, Km 1. Qendra Biznesit Pajton Center, Kati 4-te
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresat e emaile-ve: info@jpclima.al
ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: 069 40 84 333
Jeni te lutur te përcaktoni pozicionin e punës për të cilin aplikoni.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Kompleksi "Deliorgji"
 • Tel/Mob +355 67 60 51122
 • Profili Tregti dhe Prodhim