Tirane, ofrohet vend pune Teknik, Instalator me dhe pa experience 111 views

Ecosoft kerkon te punesoje Teknik dhe ndihmes Teknik me dhe pa Experience !

Profili i kompanisë:
Teoren prej 13 vitesh, nëpërmjet produkteve cilësore, interpreton me origjinalitet jetesën e këndshme për çdo familje shqiptare.
Teoren përfaqëson ekskluzivisht në Shqipëri produktet Ecosoft.
Ecosoft është prodhuesi ndërkombëtar i sistemtemeve të trajtimit të ujit për pastrimin e tij
dhe një nga pesë prodhuesit në botë që ofrojnë gamën e plotë të produkteve,
nga filtrat e thjeshte deri tek sistemet industriale të Reverse Osmosis.

PozicioniHidraulik, Ndihmes Hidraulik
Departamenti: Teknik
Vendodhja: Tiranë

Kualifikimet

 • Të ketë të përfunduar arsimin e mesem
 • Eksperienca ne kete fushe perben avantazh
 • Mosha 20 – 40 Vjec
 • Leje drejtimi klasi B.


Aftësitë

 • Aftësi të mira komunikimi, energjik.
 • Aftësi pune në grup.
 • Të jetë neutral/e dhe atraktiv/e në komunikim.

Kontakt:

📞+355674040503
📩 ecosoft@teoren.al

Na gjeni në:
📍 Autostradën Tiranë-Durrës, km 12, përballë Citypark
💻 ONLINE www.ecosoftalbania.com

Cel. : 0675031978

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania
 • Rruga/Zona Tirane
 • Tel/Mob 0674040503
 • Profili Projektim/Inxhinieri, Sherbime, Sherbime/Riparime, Tregti, Tregti dhe Prodhim, Tregti me shumice