Tirane, ofrohet vend pune TEKNIK ELEKTRIK 64 views1 application

Kerkohet Teknik Elektrik per servisin e Firmes Fredi Gjenerator

Te kete pervoje pune deri 3 vjet
Te jete i afte te punoje ne grup
Te dije te montoje panele per gjeneratore
Te njohi fushen e gjeneratoreve
Te kete patenten e klasit B , eshte e domosdoshme
Paga e kenaqshme
cel. 0689026835

email. marketingfredi@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim