Tirane, ofrohet vend pune Stock/Order Management 238 views6 applications

Stock/Order Management

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Menaxhimi i mardhenieve me klient CRM.
 • Pranimi, konfirmimi dhe paktimi i porosive per dorezim.
 • Organizimi i te dhenave sipas formateve te caktuara.
 • Mbajtja e inventarit te produkteve dhe zyres.
 • Menaxhimi i mardhenieve me furnitoret.
 • Raportimi i shitjeve dhe cash flow.
 • Regjistrimi i produkteve te reja.
 • Back-end management te platformes Aoos.com.al

Perfitimet:
· Page e kenaqshme.

Kriteret:
· Arsimi i larte i detyrueshem. Ekonomi, Adminsitrim biznesi, IT ekonomike perbejne avantazh.
· Eksperienca ne ecommerce perben avantazh.
· Te njoh Anglishten.

Te gjithe te interesuarit te dergojne CV ne framizi@aoos.com.al
Cel. : 0692740859

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Farmaceutike