Tirane, ofrohet vend pune Social Media Manager 295 views6 applications

Social media manager është përgjegjëse per realizimin e moodboards dhe krijimin e contentit sipas
fushatave.

Detyrat:
 Krijimi i kontentit .
 Monitorimi dhe zbatimi i aktiviteteve të marketingut brënda buxhetit dhe në përputhje me
objektivat e miratuara të biznesit;
 Organizimi i promocioneve të vazhdueshme si element taktikë për të rritur shitjet; Organizimi i
aktiviteteve sezonale për të rritur shitjet;
 Ideon strategji dhe marketon produktet dhe shërbimet e reja, duke takuar partnere te
ndryshem dhe duke risjelle sherbime te ndryshme te cilat i marketonn ne menyren me te mire
te mmundhsme dhe ju percjell informacionin stafit te shitjes;
 Menaxhimi i kanaleve sociale të medias së kompanise, website-t të kompanisë dhe sigurohet që
të gjitha informacionet janë të azhornuara;

Te kete eksperience pune.
Te kete fleksibilitet ne orare.
Te jete e komunikushme.

Cel. : +355 697022599

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime