Tirane, ofrohet vend pune si Ekzekutues porosish me kohe te plote Tirane dhe ne Rrethe 111 views

Job Expired

Koral Food kerkon te punesoje :Ekzekutues porosish

Kualifikimet / Kërkesat
-Mosha e preferuar 25-45 vjec
-Arsimi i mesem
-Eksperience pune
-Patente klasi B, si dhe eksperience 2 vjecare ne drejtimin e automjetit
-Te kete aftesi te mira komunikuese
-Te jete serioz, korrekt dhe i perkushtuar

Te interesuarit duhet te dergojne CV-ne e tyre shoqeruar me foto ne adresen e emailit:
e-mail: finance@koralfood.com.al;info@koralfood.com.al
Mob./WhatsApp:0676071717

Ju mirepresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim