Tirane, ofrohet vend pune Shofer 755 views

EKO-LETËR sh.p.k është një kompani e cila ka 13 vite që operon në tregun Shqiptar,
si prodhuese e një shumëllojshmërie produktesh me bazë letre të cilat shërbejnë për ambalazh ushqimor dhe industrial si:
– Çanta Letre;
– Kuti Kartoni;
– Letër Ushqimore;
– Letër Paketimi etj.

Po kërkojmë të zgjerojmë stafin tonë duke ofruar mundësi punësimi në pozicionin:
– Shofer

Kriteret që duhet të plotësojë kandidati:
– Eksperiencë pune. Preferohet të ketë eksperienca pune në kompani të ndryshme në shpërndarje të porosive.
– Preferohet të ketë mbaruar arsimin e mesëm.
– Mosha 30 deri 45 vjeç.
– Preferohet me vendbanim në zonat: Kombinat, Yzberish, Astir, Misto Mame.
– Paga 45’000 (Neto)

 

Adresa: Rruga “Llazar Xhajanka”, ish Kombinati Tekstil, Tiranë
Dërgoni cv në adresën e e-mailit:
drejtor.ekoleter@gmail.com / Kontakt: 068 23 99 996

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Llazar Xhajanka",Ish Kombinati tekstil, Kombinat Tirana, Albania
  • Tel/Mob 068 23 99 996
  • Profili Prodhim/Perpunim