Tirane, ofrohet vend pune sherbim klienti 98 views1 application

Rreth nesh

FarmaCity eshte platforma e pare dhe me e madhe online ne Shqiperi e fokusuar tek produktet parafarmaceutike per perkujdesjen personale.

Detyrat e pozicionit:

Ofrimi i suportit dhe keshillimit te klienteve rreth produkteve dhe porosive bazuar ne informacionet, trajnimet e kryera dhe politikat e kompanise.

 1. Zgjidhja e problematikave te ndryshme qe mund te hase klienti ne gjithe procesin e kerkimit, porositjes dhe dorezimit te produkteve.
 2. Regjistrimi dhe ndjekja e porosive ne sistemin perkates.
 3. Pergatitja e porosive te pranuara nga klientet.

Kerkohen:

 • Aftesi shume te mira komunikuese
 • Aftesi shume te mira ne te folur dhe te shkruar ne Shqip dhe Anglisht.
 • Aftesi te mira ne perdorimin e kompjuterit, te programeve baze dhe rrjeteve soaciale.

Kualifikimet

 • Shkollim i larte
 • Preferohet eksperience ne nje pozicion te ngjashem

Si te apikoni?
Dergoni CV tuaj ne: punesim@farma-city.al

Cel. : 0693063744

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Farmaceutike