Tirane, ofrohet vend pune Sekretare / koordinatore 163 views6 applications

Ofrohet vendi i punes Sekretare/Koordinatore.

Kriteret

-Aftesi shume te mira ne komunikim
-Shkolle e larte
-Pervoja ne pune, perben perparesi
-Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze ne komunikim dhe shkrim, gjuaha e dyte e huaj perben avantazh
-Njohuri ne paketen MS office

Pergjegjesite dhe detyrat kryesore:

-Pritje e klienteve ne zyre
-Pergjigja e telefonatave
-Percaktimi dhe koordinimi i planit ditor si dhe i porosive
-Ruajtja dhe shperndarja e korrespodences tek personat perkates
-Formulimi dhe kerkesa per oferta
-Koordinimi i transportit nderkombetar.

Paga: 50.000 + sigurime (deri ne 150.000 ne muaj)

Bashkohu dhe ti ne familjen tone.

aplikime ne email: manjola.skenderi87@gmail.com ose wp: +355696084490

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim