Tirane, ofrohet vend pune Sanitare 30 views

Balkan Sport shpk, kërkon të punësojë Sanitare.

Roli dhe Përgjegjësitë:

• Kujdeset nëpërmjet punës efikase të arrijë e të ruaj standarte të larta pastërtie dhe higjene.
• Të realizojë me përpikmëri detyrat që i ngarkohen.

Kriteret/ Aftësitë:
• Të jetë korrekte dhe të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës.
• Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, sjellje e paraqitje etike.

Të tjera:
• Puna është turni i parë, E shtuna 07:00-13:00, E diela Pushim

Adresa: ish N.U.B (ish Pularia), Laprakë

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: hr@balkansport.al ose whatsapp +355677115111.                            

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti