Tirane, ofrohet vend pune Sales Manager 40 views

Sales Manager

Përshkrimi

Zero është partneri i parë zyrtar i Odoo në Ballkan. Ne implementojmë Odoo ERP për institucione dhe biznese të mëdha në rajonin tonë për gamë të ndryshme industrish.
Këtë vit jemi zgjedhur si një ndër tre partnerët e rinj më të mirë në Evropë nga Odoo. Jemi në kërkim për kandidatë të interesuar për inovacionin në tekonologji
dhe që kërkojnë të zgjerojnë aftësitë e tyre përmes një karriere në konsulencën ERP dhe teknologjinë e informacionit, në një epokë ku financa nuk funksionon pa tekonologjine.

Çfarë do të bëni:
Do kujdeseni mbi bashkëpunimin me klientët ekzistues dhe menaxhoni ciklin e shitjeve të shërbimeve të kompanisë.
Performoni rritje të qëndrueshme dhe fitimprurëse në të ardhura, paralelisht do sygjeroni ide në fushata marketingu apo në targetimin e tregjeve të reja.

Cfarë Ofrojmë:
Do të jeni në gjendje të aplikoni njohuritë tuaja financiare dhe të mësoni një ERP që aplikohet në mbarë botën, e cila do t’ju japë mundësinë dhe sigurinë në të ardhmen për të punuar pa asnjë pengesë gjuhësore ose vendodhje.
Do të punësoheni menjëherë nëse e kaloni trajnimin me sukses.

Detyrat

 • Menaxhim Mardhënieve të Biznesit Menaxhim Ciklit të Shitjeve.
 • Prezantim në Klientë.
 • Propozim për Zgjidhje mbi Sistemin në Bazë të Kërkesave të Klienteve.
 • Bashkëpunim me Ceon për Shitjet.

Kualifikimet

 • Bacelor në Menaxhim Biznesi, Marketing, Informatikë Ekonomike.
 • Aftësi në Komunikim.
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Angleze.
 • Njohuri Shumë të Mira të Gjuhës Shqipe.
 • Aftësi Bashkëpunimi me Kolegë të huaj.

Shënime

Për të aplikuar në këtë pozicion vizito https://www.zero.com.al/jobs dhe plotëso të dhënat.
Si të aplikoni

https://www.youtube.com/watch?v=i31TX_hSdOY

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Informatike/IT/Software, IT