Tirane, ofrohet vend pune Receptionist & Slot Attendant 240 views1 application

Queen Casino Tirana po kërkon Recepsionist/e & Slot Attendant, përgjegjës për ndërveprimin me klientët për të siguruar që check-in, check-out dhe faturimi i të kryhen në mënyrë efikase, dhe ofrimi i ndihmës për lojtarët, pagesa e jackpot-eve dhe shkëmbimi i valutës.

Përgjegjësitë:

  • Mirëpritja dhe regjistrimi i klientëve;
  • Administrimi i recepsionit, duke përfshirë telefonatat hyrëse;
  • Mirëmbajtja e zonës së pritjes;
  • Kujdesi që pajisjet elektronike të jenë në gjendje të mirë pune dhe raportimi i çdo keqfunksionimi;
  • Zhvillimi i njohurive të plota për të gjitha funksionet e lojës;
  • Qarkullimin nëpër një zonë të caktuar të kazinosë së bashku me anëtarët e tjerë të ekipit për të monitoruar shërbimin e klientëve;

Profili juaj;

  • Aftësi të shkëlqyera për shërbimin ndaj klientit;
  • Njohuri të mira të aplikacioneve të Microsoft;
  • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
  • Një qasje fleksibël ndaj punës;

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email duke klikuar këtu ose apliko nga ************.
Në këtë pozicion, puna do të jetë e organizuar me tre turne dhe mund të duhet të punoni edhe në fundjavë.
Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në career@queencasinotirana.com ose në whatsapp në numrin +355688687876.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook