Tirane, ofrohet vend pune Recepsionist (turni 2-te) 47 views

Hotel Boutique Vila Fernando kerkon Recepsionist per turnin e 2
Kualifikimet :

  • Te jete i rregullt dhe etik ne pune.
  • Te jete i sjellshem dhe me nje komunikim shume te mire me klientet dhe stafin.
  • Njohuri te gjuhes Angleze dhe gjuheve te tjera perben avantazh.
  • Eksperience te meparshme.
  • Kushte shume te mira pune.
  • *Kusht intervistimi: Te interesuarit jane te detyruar te nisin CV-t e tyre me email
    ne info@vilafernando.com

Cel: 0698577417
Adresa: Rr. Bardhyl Nr 3. Tirana

More Information

Apply for this job