Tirane, ofrohet vend pune recepsionist/e hoteli Turni I 366 views2 applications

Job Expired

Hotel Sibb ofron vend pune per pozicionin:

Recepsionist /e turni i pare dhe i trete

Kushte shume te mira dhe page e kenaqshme.

Kriter per tu plotesur:
Te dija anglisht shume mire

Hoteli ndodhet ne adresen:
Rruga “Ali Shefqeti” Tirane
(prane ambulances se qendres shendetesore Shkoze)

Cel. : +355694055585

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri