Tirane, ofrohet vend pune punonjese Pastrimi Kimik – zona Blloku 69 views

✅ Pastrimi kimik LAVANDER dallohet per perkushtimin disa vjecar ndaj klienteve te zgjedhur
me kerkesa te larta per pastertine dhe komfortin.
🔹Njesia jone ne zonen e ish-Bllokut ofron mundesi punesimi me kushte pune shume te mira
dhe page motivuese per profilet e meposhtme:
👉 Punonjese pastrimi kimik, me ose pa experience te perkushtuar ne ekzekutimin e proceseve te punes,
me deshire afatgjate per te pervetesuar mjeshterine e pastrimit.

Ofrohen
– Kushte te mira pune
– Pagese e kenaqshme

📲 Per me shume informacione mund te kontaktoni ne numrin tone te telefonit 0695587461
ose ne adresen tone te emailit lavander.albania@gmail.com

Pastrim Kimik Lavander – Dry Cleaning Lavander
Telefon/ whatsapp: 00355695587461

https://goo.gl/maps/eTWvU2StujnjmQtT7

More Information

Apply for this job Apply via Facebook