Tirane, ofrohet vend pune Punetor Magazine 85 views

KOMPANIA NIS COMPANY ALUMIN & PVC OPERON NË SEKTORIN E NDËRTIMIT
KRYESISHT NË TREGTIMIN E PROFILEVE TË ALUMINIT TERMIK PROFILEVE PVC,
SHUM
ËLLOJSHMËRI GRILASH, PANELE DEKORATIVË PVC PËR DYER,
SI DHE ARTIKUJ TË NDRYSHËM TË FUSHËS SË NDËRTIMIT, KERKON TE PUNESOJE:


PUNETOR MAGAZINE

Kriteret:
– Mosha 20 – 50 vjec
– Eksperienca nuk perben kriter paresor

Ofrohet:
– Transporti i garantuar nga firma
– Page kenaqshme
– Kushte te mira pune

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne: +355 67 206 0875
ose ne e-mail: ​niscompany20@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim